Пловдивският общински приют за безстопанствени животни Приятели завинаги вече разполага със свой собствен

...
Пловдивският общински приют за безстопанствени животни Приятели завинаги вече разполага със свой собствен
Коментари Харесай

„Магазин за надежда” в Пловдив раздава любов, топлина и безрезервна обич

Пловдивският общински приют за безстопанствени животни „ Приятели вечно ” към този момент разполага със собствен личен уебсайт. Платформата съдържа цялостна информация за активността и услугите на приюта, вести и идни събития под тепетата с присъединяване на четириногите.
Прочетете още
В уеб страницата ще бъдат оповестени и фотоси на всички кученца, които са подобаващи за одомошаване както и информация за тяхната история, порода, пол, растеж и манталитет.

Служителите назовават зооветеринарния комплекс още „ Магазин за вяра ”.

„ Зад вратата му ще видите всички опашатковци, които мечтаят за дом. Осиновяването на куче е едно от най-благородните неща, които в миналото ще извършите. Отваряйки дома си за куче, което се нуждае от втори късмет, вие също ще отворите сърцето си за невероятните уроци, на които кучето може да ви научи. Когато осиновите куче, вие не просто вземате домакински любим, вие спасявате живота му ”, пишат от приюта.



Освен фотоси на кучетата, които обитават към този миг в приюта, ще откриете и снимки на кученцата, които са напуснали зооветеринарния комплекс и към този момент са щастливо осиновени от своите стопани.

Ще намерите и информация каква тъкмо е процедурата по осиновяване на кученце както и декларация за осиновяване на домакински любим.



„ Колкото и да се стараем да осигурим всички нужни условия на кученцата, които са при нас, нищо не може да размени отношението и самостоятелната грижа на осиновителите. Веднъж ме бяха попитали „ Кое е нещото, което ще ви зарадва същински? ”. Моят отговор е „ И последното куче в приюта да бъде одомошено ”, описа пред TrafficNews зооинжинер Георги Божев.

В приюта можете да откриете най-различни породи, всяка от тях неповторима сама по себе си. Някои от кученцата към момента са бебенца, а други са изоставени и се отглеждат до ден сегашен там. Всеки, който има предпочитание да осинови куче или просто да се запознае от близко с някое четириного, може да го направи на обезпечената площадка за игра всеки ден от 09:00 до 15:00 часа през делничните дни, а през уикенда от 09:00 до 14:00.

Повече информация за общински приют за безстопанствени животни „ Приятели вечно ” можете да намерите към този момент на 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР